Duże rozmiary Koszulka polo, mężczyzna, pomarańczowy, rozmiar L, bawełna, JP1880 - Ceny i opinie T-shirty i koszulki męskie YRJU

Duże rozmiary Koszulka polo, mężczyzna, pomarańczowy, rozmiar L, bawełna, JP1880 - Opis i dane produktu

Koszulka polo z krÓtkim rękawem, sportowa klasyka na czas rekreacji, dni casualowe w biurze oraz na podrÓż. Oryginał tylko i wyłącznie z motywem JP1880 u dołu. Doskonała gatunkowo pika z czesanej bawełny, supermiękka i przyjemna w dotyku dzięki silikonowej apreturze. Uwaga na detale: boczne rozcięcia u dołu przedłużonego z tyłu - dla korzystniejszej prezencji. Przetestowany fason sprawdza się przy dużych rozmiarach. JP1880 - for real men only!

Podstawowe informacje

Rodzaj
  • Polo > Koszulki Polo Męskie
Kolor